tisdag 27 november 2012

En vanlig tisdag!

Idag var det näst sista träffen med vår föräldragrupp! Nästa och sista gången blir det kalas för barnen för då är alla runt ett år! Gruppen har setts ca en gång i månaden och med olika teman varje gång. Idag var det en läkare på besök som pratade om barnsjukdomar, tidigare har det handlat om säkerhet, barnböcker, barnomsorg etc etc. Förstår att det ser olika ut från kommun till kommun. Mycket nöjd med detta upplägget i alla fall. Några av oss i gruppen ska dessutom ses hemma hos ett par 12 dec och det ska bli riktigt mysigt! Det blir tre små killar och en tjej! Vore kul om vi kunde fortsätta hålla kontakten!

Helgen som passerade var jag och Harry i Skummeslöv hos mamma. Riktigt mysigt! Vi var på julmarknad på Wapnö slott på lördagen och åt julgröt i slottet. Vita dukar, levande ljus i maffiga ljusstakar och fin service, även lillasyster och hennes man anslöt till gröten. Harry köpte adventspresent till Johan:-)!

Nu till helgen ska Harry sova hos sin farmor och farfar! Vi har bokat bord på restaurang och ska ha det riktigt mysigt! Vi ska lämna hundarna tidigt på hundpensionat, ta en löptur i skogarna kring Alingsås och sen göra precis vad vi vill. Harry har lovat att återgå till sina normala sovrutiner till helgen, men annars vet jag att hans farfar kommer sjunga för honom...!! :-)

Nu ska jag göra ingenting och ladda lite för en tur till Falköping imorgon! Hoppas inte snön hinner komma hit... Den får gärna komma när vi är hemma igen!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar