torsdag 25 juli 2013

Mera semester! :-)

Det är helt fantastiskt vad vi hunnit med under den här semestern, och ändå har vi haft massor av dagar då vi bara varit hemma och gjort ingenting. Alla måltider har vi försökt äta ute oavsett väder, med vissa undantag, och vi har badat så fort vi fått chansen(vilket är nästan varje dag eftersom vi bara hoppar i badkläderna och går till sjön). Vi har träffat både min och Johans familj, och en hel del vänner. Jättekul!

Idag åkte vi till Johans mormor utanför Falköping, även hundarna hängde på! :-)


Det blev middag, fika och ännu mer fika. Harry festade loss på honungsmelon och busade runt i trädgården. Han gav också bort en del kramar till Johans mormor, och blev överlycklig när han fick leka med (och i) en vattenfylld hink.


Vi fick en hel del fina saker att ta med hem, bland annat en kärra och en gräsklippare. Nu kommer vi köra till tippen men varenda pryl som inte används och som inte kan skänkas bort. Jag älskar att slänga! Helt underbart!!!

Imorgon ska Johan klippa sig, och då tänkte jag och Harry passa på att låna lite böcker på biblioteket. Sen blir det träff med Harrys kompis Anton och hans familj. Det är verkligen roligt att vi hade en så trevlig föräldragrupp där vi försökt hålla kontakten med alla.

Nu är det dags för lite läsning och en kopp te! Semestern fortsätter...

/Linda

P.S. Harry säger ett särskilt tack till Wera med familj som gett honom en av hans favoritböcker! D.S.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar