onsdag 3 juli 2013

Semester, familj och en massa foton!

Sitter i sängen i friggeboden och funderar på veckorna som gått. Tiden går så sjukt fort. Om några dagar är det dags för oss att bege oss hem till Kroksjön igen. Vi hämtar hundarna på söndag och sedan bär det av hemåt. Vi funderar på att åka tillbaka en period till, men måste fundera ut hur vi löser det med Kingston och Stina. Det blir ohållbart med mig, Johan, Harry, Kingston och Stina i friggeboden på natten... Kaos helt enkelt! Och varmt!
Vi får hitta på någon annan variant! Tillbaka till tiden vi varit här hittills. Vi började ju vår ankomst med den traditionella midsommarfesten. Sol, varmt och Bosse Larsson på CD-spelaren. Ronnie hade på sig röda byxor och höll koll på att alla skötte sig i dansen. Det fanns naturligtvis jordgubbstårta och massa annat gott. Hur bra som helst!


 
 
 Det känns som att vi hunnit med massor och samtidigt ingenting! Våffelfest, outlet, sol, bokköp, midsommarfest, köttfest, namnkalas, träning, cykel(Johan och Putte), läsning och en del annat. Det har varit extra kul att jag och alla mina syskon träffats vid två tillfällen inom en vecka, alla på samma gång.


Första tillfället var vid lilla Alice namnkalas och andra gången var vid en spontan "köttfest" med delikatesser inhandlade av familjen Jonsson. Jättekul! Bilderna som togs under "köttfesten" är dock inte inlagda i datorn än så därför blir det inga fina bilder på Claes och Karin, men jag är säker på att de var här. Bildbevis kommer inom en snar framtid. Nu avslutar jag med lite fler fina bilder från början av vår semester! Håll till godo!

/Linda

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar