måndag 2 september 2013

Hösten är på väg!

Hur vet man att det är höst?! Det tydligaste tecknet skulle ju kunna vara att löven faller, eller att det blir kallare. Men för mig är det framför allt att det lanseras sjukt mycket böcker i september. September är verkligen en riktig bokmånad. Man kan ana att det inte är en slump att Babel startade upp med en ny säsong igår. Lite längre in i månaden är det också dags för Bokmässan! Hösten innebär alltså en massa bokläsning, eller tvärtom... En massa bokläsning innebär att hösten är på väg! Drömmen vore att sticka iväg till London nån helg och bara gå loss bland all grym litteratur som finns, dessutom för lite billigare penning än här. Nu verkar det nog som London får vänta lite. Vi ska först få in en kamin och sen får vi se hur ekonomin ser ut... Saknar att inte ha en kamin. Det var verkligen guld i förra huset! Varmt och mysigt!


Jag och grodan har tagit hand om oss själva några dagar då Johan varit i Stockholm och följt deltagarna(läs hjältarna!) i årets Ö till Ö. Vi har haft det mysigt även om det var en miss att jag var lite hängig efter två sjukdagar förra veckan, och att grodan också blev lite dålig. Det är inte alltid helt optimalt att tvinga ut en hängig groda på promenad med två tokiga hundar. Det har ändå fungerat riktigt bra! Retar dock ihjäl mig på att jag missat möten, kul lektioner och Lenas fredagsfika! :-) Johan verkar ha haft det kanon. Jag hör att han är helt inställd på att genomföra Ö till Ö om inte nästa år, så till 2015. Det är ju begränsat antal platser och man måste kvalificera sig tror jag... Ska bli spännande att se om Team Crosstränad bestämmer sig för att sikta på det!


Nu ska jag kolla upp en kurs jag kommit in på och se om det är realistiskt att plugga den här terminen, parallellt med jobb och allt annat! Ska också ladda för lördag då jag och Catarina ska vara med i Hamnloppet. Jag har inte kunnat springa sedan 17 augusti och dessutom varit sjuk... En mil är i vanliga fall inga problem alls, men är lite orolig för foten. Men det är bara tisdag idag så jag är optimistisk! Tur att Catarina är i toppform!


/Linda


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar