söndag 29 september 2013

I love Sundays!

Sitter i soffan under bästa filten och lyssnar på Kingston som snarkar bredvid. Det är städat och fint och jag har tänt massor av ljus. Harry somnade på mindre än fem minuter strax efter halv sju. Allt är alldeles lugnt. Tyvärr jobbar Johan och Stina, men förutom det är det på alla sätt en bra kväll. En bra kväll som avslutar en fantastisk dag.

I morse lämnade vi Harry hos kompisen Alfred vid halv nio. Vi tog en fika med Alfreds föräldrar, sa hej då till Harry och sen åkte vi vidare mot Bokmässan. Jag älskar Bokmässan. Jag längtar efter när Harry är så stor att han har någon behållning av att vara med. Det finns mycket roligt för barn där, men än är Harry för liten. Vi handlade dock lite böcker, pussel och annat till honom. Vi hejade på Leif GW Persson, åt gratis frukost i DNs monter, köpte kokböcker, tittade på otroliga foton och så vidare. Magi!Efter mässan hämtade vi en glad liten kille som ätit lunch och sovit middag. Jätteglad att Alfred och Harry går i Knyttet ihop! Vi åkte hem och hann prova lite pussel innan Johan åkte till jobbet. Sen gav vi oss av på ett riktigt äventyr jag och Grodan!


Flytvästar på och sen bar det iväg på grannarnas flotte. Flotten tog oss till andra sidan sjön där vi hittade kantareller, skelett(nej inte människa) och lite annat. Harry tyckte det var riktigt kul! Han fick dessutom fika med lite skorpor så lyckan var total!


Efter att ha blivit bjudna på middag hos fina grannarna så gav vi oss av hemåt. Naturligtvis efter att Harry kramat Amy och Douglas några gånger. Harry var riktigt trött när vi kom hem. vi myste, åt gröt och sen toksomnade han vid halv sju. Vilken dag! En rolig, men intensiv söndag.

/Linda

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar