söndag 10 november 2013

Festligt värre!

Söndag igen, men en lite annorlunda söndag. Denna vecka har jag varit sjuk tre dagar och föräldraledig två. Känns som det var hundra år sedan jag var på jobbet. Skulle ägnat kvällen åt att plugga, men bestämt mig för att strunta i det. Det får bli en pluggkväll imorgon istället och idag blir det bara lugnt och stilla.

Igår hade vi föräldra- och personalfest på Knyttet. Vi tillhör festgruppen så vi hade fixat mat via Mr Axell och Ica Maxi i Kungsbacka. Grymt gott! Vi var inte på Knyttet utan i en privat festlokal i Hällesåker. Ett föräldrapar som verkligen har en grym lokal precis bredvid sitt vanliga hus. Vi pyntade och piffade en stund innan och inväntade sedan alla festdeltagare. Hela 53 stycken stod på listan! Hattfest var temat och inte en enda hade fuskat.


Det var verkligen en jättebra kväll. Harry var trygg hemma med sin farmor och farfar så vi kunde fokusera på att bara ha kul! Jag är verkligen så glad att Harry går på Knyttet. Grym personal och trevliga föräldrar. Jättemånga är inflyttade från Göteborg och i samma sits som oss, alltså inga naturliga band till Hällesåker. Det bor barn överallt nära i Harrys ålder, men det hade vi ju missat mycket av om Harry gått inne i Lindome. Men tillbaka till festen... Efter all den goda maten bjöds det på morotskaka och hattquiz. Märkligt nog vann inte vårt bord!!!


Sen blev det verkligen fullt ös. Dans, dans och mer dans. Discokulor, såpbubblor(!!), rök(!!), blinkade ljus överallt och en enorm discofeeling! Så otroligt kul! Var dock glad över att det var Johan som var med och städade idag:-), fast det gick rätt fort!


Dan agerade taxi så vi slapp ta på reflexväst och bege oss till fots hemåt. Vilken lyckad kväll! Det är kul när folk anstränger sig och verkligen bjuder till.

Nu är jag ensam hemma med Harry och Kingston. Laddar lite inför imorgon då både jobb och träning förhoppningsvis drar igång igen. Nu ska kroppen hålla med hjälp av mer styrketräning.

/ Linda

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar