söndag 15 december 2013

December


Ja vad händer egentligen?! Tredje advent och det är nästan helt tyst i huset. Johan sover inför ett nattpass, Harry sover tungt och hundarna snarkar(mest Kingston). Det känns skönt att bara göra ingenting. Senaste tiden har varit stressig. Vi blev strömlösa i fyra dygn, fick resa runt till fina vänner och familj. Plötsligt blev jag helt ur fas med jobbet. Min plan är att jobba stenhårt kommande vecka så att julledigheten känns lugn och skön. Hela januari består av att slutföra utredningar och plugg, så jag ska verkligen njuta av ledigheten. Okej jag måste plugga lite, men det är helt okej...


Förutom strömlöst, penicillinkur som inte hjälper och minimalt med träning så har denna vecka ändå innehållit mycket bra. Vi har hunnit med den årliga Nobelmiddagen hos Hisings. I år vad Da Silvas inbjudna, vilket var mycket trevligt. Helt sjukt vad stora våra barn blivit. Och bestämda:-)! Underbart!


Igår var vi hos grannarna på lyxigt julbord med köttbullar gjorda på rådjursfärs och det gavs även tillfälle för att smaka vildsvin. Deras hus är som gjort för julfirande, så det kändes stämningsfullt bara man klev in genom dörren.


Nu ska jag göra mig en kopp glöggte och planera lite inför nästa vecka. Jag och Harry hjälptes åt att städa undan leksaker idag så det är fixat och fint. Mysigare så!
/Linda

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar